ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ТА ЗАКОНОДАВЧЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ КЛАСТЕРІВ МАЛИХ І СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ МАШИНОБУДУВАННЯ - Татарінов, Вадим Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обговорюється актуальність та перспективи об’єднання малих та середніх підприємств машинобудування у кластери. Автором пропонуються ряд заходів, які на сучасному етапі розвитку національної економіки сприятимуть активізації процесу кластеризації підприємств