ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ США - Череп, О. Г.; Одинець, В. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено сутність фінансової системи США як самостійної форми. Надано порівняльну характеристику складових елементів фінансової системи США. Виявленні їх спільні риси, суттєві організаційно-економічні відмінності та закономірності подальшого розвитку