КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ СТРАТЕГІЧНОГО ФІНАНСОВОГО УПРАВЛІННЯ СТРАХОВОЮ КОМПАНІЄЮ - Полчанов, Андрій Юрійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено питання оцінки стратегічного фінансового управління страховою компанією, обґрунтовано використання як основного критерію такої оцінки зміну вартості страховика, здійснено оцінку стратегічного фінансового управління низки вітчизняних страховик компаній