ВПЛИВ РИЗИКІВ НА ЦІНОУТВОРЕННЯ В КОМЕРЦІЙНИХ БАНКАХ УКРАЇНИ - Котляревський, Олег Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено динаміку нормативів банківських ризиків НБУ та визначено кореляцію між рівнем кредитного ризику, ризику ліквідності, ризику інфляції та середньоринковими відсотковими ставками за банківськими депозитами та кредитами. Зроблено висновок, що вплив рівня ризику банківської діяльності на ціну банківської послуги знижується,якщо в цілому рівень ризику залишається задовільним