ФІНАНСОВИЙ КАПІТАЛ ТА ЙОГО ТРАКТУВАННЯ У ПРАЦЯХ ВЧЕНИХ-ЕКОНОМІСТІВ - Камінська, Тетяна Григорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглядається економічна сутність категорії “фінансовий капітал”, викладена у працях вчених- економістів різних часів. У статті визначена структура джерел фінансових ресурсів, яка реально впливає на стан формування та розміщення сукупного капіталу, його структурні пропорції та вартісні величини