ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ АУТСОРСИНГУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Піжук, Ольга Іванівна; Вітошко, Галина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано внутрішній потенціал та зовнішні чинники впливу на господарську діяльність діючого вітчизняного підприємства ПАТ “Ветропак Гостомельський склозавод”. Обґрунтовано практичні рекомендації щодо застосування технологій аутсорсингу на вітчизняних підприємствах