ПРОБЛЕМИ ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ УКРАЇНИ У 2010 р - Олейнікова, Л. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено проблеми виконання державного бюджету України у 2010 р; зростання надходжень до Державного бюджету у 2010 р.; фактичні надходження до загального фонду Державного бюджету в розрізі адміністраторів; темпи зростання макропоказників та надходження ПДВ з вироблених в Україні товарів. Виконано глибокий аналіз структури надходжень, що адмініструються Держмитслужбою, в імпорті товарів; причини недоотриманих доходів загального фонду Державного бюджету. Встановлено причини недонадходження податку на доходи фізичних осіб, що адмініструється Державною податковою службою