МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ В СИСТЕМІ ОНЛАЙН ПРОДАЖІВ - Нагаєць, І. Ю. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто маркетингові комунікації, які використовуються в мережі Internet, окреслено переваги кожного засобу маркетингової комунікації. Проаналізовано інноваційні комунікаційні методи. Розкрито можливості збереження ринкової ніши за умов трансформації споживчої прихильності та інформаційних потоків