КОНТРОЛІНГ ЯК СУЧАСНА КОНЦЕПЦІЯ УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА - Мошек, Григорій Євстафійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрито сутність, мета та уточнюються функції і роль контролінгу в системі управління підприємством. Особлива увага в статті приділена дослідженню основних факторів виникнення і розвитку контролінгу, як нової галузі економічної науки