ІННОВАЦІЙНА МОДЕРНІЗАЦІЯ ЕКОНОМІКИ ЯК ШЛЯХ ЗМІЦНЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ - Маргасова, Вікторія Геннадіївна; Роговий, Андрій Віталійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто необхідність інноваційної модернізації економіки як єдиного шляху зміцнення економічної та національної безпеки держави в умовах глобалізації