ПСИХОЛОГІЧНА СКЛАДОВА КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМЦЯ - Кулаковський, Тарас Юрійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглядаються дві складові капіталу підприємця: матеріальний капітал та особистісний капітал; відзначається особлива роль особистісного капіталу підприємця, до складу якого віднесені: загальний людський капітал, емоційний капітал та соціальний капітал