КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ЗЕД В УМОВАХ ПОСТКРИЗОВОГО РОЗВИТКУ - Костюченко, Валентина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено концептуальні основи стратегічного управління ЗЕД. Розглянуто сутність та етапи стратегічного управління ЗЕД підприємства в умовах посткризового розвитку