КОМПЛЕКСНА СТАТИСТИЧНА ОЦІНКА ЕКОЛОПЧНОСТІ АГРОВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНІ - Ковалевська, І. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Дослідження присвячено оцінці екологічності виробництва в аграрному секторі АПК України на базі комплексу статистичних показників, що характеризують процеси екодеструктивного впливу на природні об’єкти і порушення рівноваги у природному середовищі