ДІАГНОСТИКА ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ БАНКРУТСТВА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Жукова, Анастасія Григорівна; М'ячин, Валентин Георгійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто основні підходи щодо діагностики банкрутства промислових підприємств та проаналізовано доцільність їх використання у сфері машинобудування