ПЕРСПЕКТИВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАШИНОБУДУВАННЯ УКРАЇНИ ЯК ЧИННИКА ВІДТВОРЕННЯ ЯКОСТІ КАПІТАЛУ ІНШИХ ГАЛУЗЕЙ - Єфіменко, Надія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто принципи забезпечення конкурентоспроможності машинобудування України, особливості їх застосування та перспективи розвитку