РОЗВИТОК МАШИНОБУДУВАННЯ УКРАЇНИ ТА РОСІЇ - Василюк, Андрій Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Порівняльна оцінка розвитку машинобудування України та Росії за багатьма характеристиками взаємозалежної економіки показує як спільні так і відмінні ознаки. Оцінювання інвестицій, його індекса, інновацій, обсягу виробництва та його індекса галузі машинобудування у передкризовий і кризовий період показує ефективність роботи та дає змогу прогнозувати тенденції їх розвитку в наступні роки. Концепція розвитку машинобудування Росії з врахуванням масштабного фактору проектує в значній мірі аналогічний розвиток і для України