БАНКІВСЬКІ КРИЗИ У ГЛОБАЛЬНІЙ ЕКОНОМІЦІ - Чуб, Олена Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено сутність, історію та особливості прояву банківських криз в умовах глобалізації фінансових ринків.