ПЕРЕОЦІНКА ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗМІНИ ВАРТОСТІ АКТИВІВ ПІДПРИЄМСТВА - Супрунова, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто актуальні питання переоцінки основних засобів у бухгалтерському обліку. Розкрито протиріччя законодавчого регулювання переоцінки основних засобів у бухгалтерському обліку, податкових розрахунках та незалежній оціночній діяльності