СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ “РЕМОНТ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ” В ЕКОНОМІЧНІЙ ЛІТЕРАТУРІ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Самчик, Максим Юрійович; Яковець, Ганна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено сутність поняття ремонту основних засобів для потреб бухгалтерського обліку