ВИКОРИСТАННЯ СТАТИСТИЧНИХ МЕТОДІВ В ОЦІНЦІ ЕКОЛОГІЧНОГО СТАНУ ВОДНИХ РЕСУРСІВ - Ковалевська, І. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Присвячено комплексній оцінці екологічного стану водних ресурсів Новоград-Волинського району за системою органолептичних, хімічних і гідрохімічних показників на базі порівняльної рейтингової оцінки з використанням системи статистичних методів – графіків, групувань, рангів та питомої участі.