СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА РЕНТАБЕЛЬНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ - Клімова, І. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто завдання, джерела та основні показники рентабельності виробництва сільськогосподарської продукції. Проаналізовано ефективність економічної діяльності сільськогосподарських підприємств області. Визначено рівень рентабельність продукції сільського господарства районів Житомирської області.