СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Болдирєв, Олександр Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Викладено та проаналізовано основні тенденції розвитку банківської системи України. Вказано на те, що метою розвитку є стабільність банківської системи. Висвітлені та охарактеризовані основні етапи становлення та розвитку банківської системи України з погляду антикризового менеджменту. Вказані деякі шляхи вдосконалення функціонування банківського сектору України.