БАНКІВСЬКО-СТРАХОВА ІНТЕГРАЦІЯ В УМОВАХ ФОРМУВАННЯ КОНВЕРГЕНТНОЇ МОДЕЛІ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВОГО РИНКУ - Багмет, К. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено специфічні особливості процесу трансформації європейської, північноамериканської, азійсько-океанійської моделей банківського страхування в контексті формування конвергентної (змішаної) моделі розвитку фінансового ринку.