АНАЛІЗ ДИСЕРТАЦІЙ З ПРОБЛЕМ УПРАВЛІННЯ МАЙНОМ: АКТУАЛЬНІ НАПРЯМИ ДОСЛІДЖЕННЯ - Михальчишина, Лариса Гаврилівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено критичний аналіз дисертаційних досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених в частині відображення операцій довірчого управління майном та інституту довірчої власності в різних галузях науки з метою визначення невирішених проблемних питань облікового відображення управління майном та подальшого їх вирішення