СИСТЕМА ПОКАЗНИКІВ ТА МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ МІЖГАЛУЗЕВИХ ОРІЄНТИРІВ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ - Попова, Валентина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто розвиток національної макросистеми оцінюється в системі показників національних рахунків. Макроекономічна динаміка досліджується із застосуванням методології зіставлення структурних змін в таблицях "витрати – випуск".