МЕНЕДЖМЕНТ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Падерін, Іван Дмитрович; Дяков, Геннадій Борисович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Узагальнено теоретичні та практичні аспекти менеджменту на промисловому підприємстві в сучасних умовах. Розглянуто етимологія терміна “Менеджмент”, його визначення, види та функції. Зроблені висновки та рекомендації.