РЕФОРМУВАННЯ ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ З МЕТОЮ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОЇ ЕКОНОМІКИ - Олейнікова, Л. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено умови та проблеми впровадження Податкового кодексу в Україні. Визначено переваги впровадження в дію Податкового кодексу. Запропоновано заходи щодо реформування податкової системи з метою забезпечення конкурентоспроможної економіки України.