ТАРА: ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ - Михалків, Алла Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено сутність поняття “тара”, а також здійснено класифікацію тари для цілей бухгалтерського обліку.