УКРАЇНА НА ШЛЯХУ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ - Карпюк, Ольга Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено особливості глобалізаційних процесів освітнього простору, обґрунтовано можливі позитивні екстерналії при виконанні ринку освітніх послуг своїх функцій. Виявлено стримуючі фактори зростання експорту освітніх послуг в Україні та запропоновано заходи щодо зменшення їх впливу.