АНАЛІЗ ВАРТІСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Денисюк, Олена Григорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Охарактеризовано сутність вартісного потенціалу підприємства та визначено систему показників для його оцінки.