УПРАВЛІННЯ ПОСТАВКАМИ ТОВАРНО-МАТЕРІАЛЬНИХ ЗАПАСІВ ПІДПРИЄМСТВ - Горбунова, Анна Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено особливості поставки товарно-матеріальних запасів у сучасних умовах ведення бізнесу. Запропоновано в угоді купівлі-продажу передбачити стимулювання постачальника своєчасно поставляти матеріали, виплачуючи йому частину економії від уникнення зберігання зайвої кількості запасів.