СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ТОВАРНИМИ ЗАПАСАМИ - Воскобоєва, Олена Володимирівна; Воскобоєва, Ольга Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто основні аспекти щодо процесу формування стратегії управління товарними запасами, а також політика управління ними.