ВПЛИВ ОСВІТИ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ РОБОЧОЇ СИЛИ В УКРАЇНІ - Войналович, Ірина Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено роль освіти у підвищенні конкурентоспроможності робочої сили. Досліджено параметри впливу освітніх чинників на забезпечення продуктивної зайнятості індивіда на ринку праці в Україні.