ДЕЯКІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ (ІННОВАЦІЙНИЙ АСПЕКТ) - Белоусова, Ірина Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено сутність системи економічної безпеки суб’єктів господарювання, визначено етапи управління системою економічної безпеки та розглянуто її основні проблеми.