СИСТЕМА ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ЗА НАРАХУВАННЯМ ТА СПЛАТОЮ ПОДАТКУ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ - Уллубієва, Каріна Касумбеківна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено теоретичні основи та надані практичні рекомендації з побудови системи внутрішнього контролю розрахунків за ПДВ.