ПРИЙОМИ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ ПІД ЧАС ПРОДАЖУ МАЙНА НЕПЛАТОСПРОМОЖНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Столяренко, Олена Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Виділено основні етапи процедури продажу майна неплатоспроможного підприємства під час провадження у справі про його банкрутство та визначено основні прийоми та способи проведення господарського контролю на кожному з цих етапів.