ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА - Столяренко, О. М.; Щербельова, Н. П. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено сутність понять “ресторанне господарство”, “ресторанний бізнес” та “громадське харчування”. Виділено види закладів ресторанного господарства, які здійснюють вплив на бухгалтерське відображення діяльності підприємств цієї галузі.