ІНФОРМАЦІЙНІ РЕСУРСИ В ОБЛІКУ ТА ЇХ РОЛЬ В ПІДВИЩЕННІ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Ковальчук, Євгенія Костянтинівна; Панасюк, Валентина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрито вплив інформаційних ресурсів на обліковий процес; досліджено фактори, які перешкоджають здійсненню ефективного управління інформаційними ресурсами; сформульовані принципи сучасних інформаційних систем; окреслено шляхи підвищення ефективності управління інформаційними ресурсами з точки зору облікового процесу