ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВИТРАТ НА РЕМОНТ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ - Самчик, Максим Юрійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проведено аналіз особливостей бухгалтерського відображення витрат на ремонт основних засобів в Україні з метою удосконалення методики бухгалтерського обліку витрат, що пов’язані з ремонтом основних засобів.