ДЕРЖАВНИЙ ФІНАНСОВИЙ АУДИТ В УКРАЇНІ: ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ - Процун, К. С. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено теоретичні основи державного фінансового аудиту: мету, завдання, постулати, які скориговано відповідно до системи управління державними фінансами.