АДАПТАЦІЯ СТРУКТУРНО-ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ МОДЕЛІ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПОСЛУГ АУДИТОРСЬКИХ ФІРМ ДО ЗАГРОЗ І РИЗИКІВ - Проскуріна, Н. М.; Гринь, В. П. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено, що адаптацією системи контролю якості аудиторських послуг до нових вимог суспільногорозвитку за допомогою нових інформаційних технологій, є впровадження інфокомунікаційної системи. Вдосконалено інформаційно-аналітичне забезпечення та управління якістю аудиторських послуг за допомогою розробки загальної концепції інфокомунікаційної системи.