МІСЦЕ ТА РОЛЬ ОЦІНКИ У СИСТЕМІ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ - Кінєва, Тетяна Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито різні підходи до тлумачення сутності оцінки, досліджено види оцінок, які використовують у сучасній системі бухгалтерського обліку