АУДИТ ЕКОЛОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Кантаєва, Ольга Володимирівна; Кузнєцова, Олена Вікторівна; Кулій, Юлія Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено необхідність трансформації організаційно-методологічних положень аудиту в умовах необхідності переходу до стійкого розвитку, обґрунтовано об’єкти та напрями розвитку методики аудиту екологічної діяльності підприємств