МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНЮВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ СТІЙКОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Отченашенко, О. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано і досліджено методичні підходи, методи та проблемні аспекти кількісного оцінювання рівня економічної стійкості підприємства.