ПРИРОДНО-РЕСУРСНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЯК ОБ’ЄКТ ОБЛІКУ - Воляк, Леся Романівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено та узагальнено різні підходи до пізнання сутності для облікового відображення природно-ресурсного потенціалу, як основи соціально-економічного розвитку сільськогосподарських підприємств, регіонів та аграрного сектору країни