РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ ОБЛІКОВОГО ПЕРСОНАЛУ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Осмятченко, В. О.; Осмятченко, Л. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто організація бухгалтерського обліку в частині професійного розвитку облікових працівників завдяки створенню та впорядкуванню інформаційно-освітнього середовища та розробленню інтерактивної дистанційної методики навчання персоналу облікового підрозділу як у межах суб’єкта господарювання, так і через консалтингові фірми, що значно впливає на формування інтелектуального капіталу підприємства.