ОБЛІКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ВИТРАТАМИ ГАЗОВИДОБУВНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ БЮДЖЕТУВАННЯ - Вигівська, Ірина Миколаївна; Чухліб, Ольга Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто вимоги до змісту внутрішньої бухгалтерської звітності щодо розкриття інформації про виробничі витрати газовидобувних підприємств для забезпечення потреб управління в умовах бюджетування, запропоновано систему відповідної внутрішньої бухгалтерської звітності