ГОСПОДАРСЬКИЙ КОНТРОЛЬ: ПРАВОМІРНІСТЬ ЗБИРАННЯ ДОКАЗІВ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна; Петренко, Наталія Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрито сутність доказів, проаналізовано їх види, джерела отримання, доведено, що під час контролю виявляються відхилення та порушення, але аудитор не уповноважений згідно чинного вітчизняного законодавства збирати докази