СУТНІСТЬ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ: ОБЛІКОВИЙ ВИМІР - Легенчук, Сергій Федорович; Скакун, Антоніна Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Обґрунтовано сутність поняття “електронна комерція”, визначено проблемні питання її бухгалтерського відображення. Проведено аналіз особливостей застосування елементів методу бухгалтерського обліку при здійсненні операцій в електронній комерції.