ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОХОДІВ І ВИТРАТ - Кулинич, М. Б. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто сутність категорії “ефективність”, а також оцінка ефективності інформації обліково-аналітичного характеру, пов’язаної з доходами і витратами.